• 150 jaar

Sam's kledingactie

Doe mee met Sam’s kledingactie Lemelerveld.
Op zaterdag 6 april van 09.00 tot 12.00 uur vindt de kledinginzamelingsactie van Sam’s kledingactie voor Cordaid Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw gebruikte kleding en schoeisel in gesloten plastic zakken afgeven bij de Heilig Hart kerk. Hiernaast mag u ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel zoals lakens, handdoeken, theedoeken inleveren, graag apart van de kleding verpakt in een gesloten zak.

De opbrengst van de kledingactie dit voorjaar komt ten goede aan de verbetering van de kwaliteit en de toegang tot het basisonderwijs in het Shabee Sombo district, Ethiopië.

Nelson Mandela zei ooit: “Onderwijs is het machtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen, het biedt toekomst.”

Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om kinderen uit extreme armoede te laten ontsnappen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen aanzienlijk verbeteren. Het geeft ze hoop en kansen voor de toekomst.

Door deze inzamelactie kunnen we daaraan meewerken dus: Helpt u ook mee?

 

Voor meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd kunt u terecht op www.samskledingactie.nl