Carnavalsviering 9 februari

Op zaterdagavond 9 februari om 19.00 uur zal er weer een carnavalsviering worden gehouden in de H. Hart kerk. Het thema dit jaar is: ’n keer wat anders. Anders dan gebruikelijk  zal niet  pastor Noordink tijdens de viering de “preek” verzorgen, maar wordt de uitleg van het evangelie van deze viering,  verteld door een mystery guest . Hij zal op zijn eigen manier vertellen dat hij belangeloos iets voor een ander doet, zonder er iets voor terug te ontvangen. De Heujschudders komen om van de viering iets bijzonders te maken, terwijl de zang  door Voices wordt  verzorgd. Prins Carnaval met zijn raad zal de viering ook bijwonen, en hoopt dat velen voorafgaand aan de gala avond van de Sprokkelaars hem zullen volgen.