Parochieblad niet meer op de site!

Het parochieblad wordt niet meer op onze site geplaatst. Dit mag helaas niet meer in verband met de nieuwe privacyregels (men heeft het dan over de “AVG”). Het gevolg van die regels is dat persoonlijke gegevens alleen mogen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. En in het parochieblad staan allerlei persoonlijke gegevens. Als je die plaatst op een site die door alle Nederlanders te zien is, mag dat dus niet. Ook de oude parochiebladen zullen worden verwijderd.
Wat wel mag, is het persoonlijk deponeren van het parochieblad in de brievenbus. Of het per mail beschikbaar stellen ervan. De mail heeft onze voorkeur omdat dat veel minder kosten en werk voor onze vrijwilligers betekent. Als je het parochieblad wilt blijven ontvangen in de brievenbus, hoef je niets te doen. Maar als je het in de toekomst per mail wilt ontvangen, geef dat dan s.v.p. door. Stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp “Parochieblad per mail”. Of geef dit telefonisch door aan het secretariaat: telefoonnummer 37 12 53.

De locatieraad.