• Meer informatie

 
 

 

 

 

Uitzendingen kerkdiensten: Lemelerveld | Ommen | Heino | Dalfsen | Brugkerk / Ichtuskerk

Informatie avond Tienerclub

Al jaren heeft Lemelerveld een tienerclub deze is ontstaan vanuit de Heilig Hartkerk. In het nieuwe jaar starten we weer met een nieuwe groep en daarvoor willen we alle ouders die nu kinderen in groep 8 hebben uitnodigen. We willen de tienerclub wat breder gaan opzetten en bereikbaar maken voor alle kinderen van Lemelerveld om met hun leeftijdsgenoten in contact te blijven.


Hiervoor hebben we een informatie avond gepland voor alle ouders  op  

Maandag 8 juni 20.00 uur bij de dislocatie van de H.H school. 

De tienerclub bestaat uit een gezellige groep tieners die we zo proberen 4 jaar lang met elkaar in contact te laten blijven door ongeveer 6 keer per jaar leuke activiteiten  te organiseren.
De activiteit kan een educatief thema hebben, maar bijvoorbeeld ook een avond vol ontspanning zijn zoals een discoavond. Van alles is mogelijk afhankelijk van wat de nieuwe leiding van die groep voor jullie georganiseerd heeft. Als afsluiting hebben we de afgelopen jaren met de kinderen van groep 3 en 4 een reis naar Polen gemaakt. Een reis die veel indruk maakt op de kinderen.

Denkt u dat de tienerclub wat voor uw zoon/dochter is kom dan naar de informatie avond maandag 8 juni om 20.00 uur in de H.H school. En denkt u er vast over na, want ook voor deze groep hebben we leiding nodig.

 

Leiding tienerclub Lemelerveld